För dig som vill synas men vet inte hur

Brukar jämföra med att jag tillhör en disney generation och med det fick svaren på alla problem… Att hitta en prins!

Men vi fick också lära oss att denna prins var utrotningshotad.

Om vi bortser ifrån innehållet i sagor och berättelse så har vi blivit präglade att ta in berättelser innan vi ens kunde forma ord. Det gör att det växer med oss genom livet och vi tar till oss innehållet bättre när det sätts i ett sammanhang

Det jag vill göra är att lyfta berättelser till ett kraftfullt verktyg även för dig som egenföretagare som inte har tiden att förmedla hur dina kunder upplever ditt företag och tjänster.

Magiskt Kommunikation

Jag står på en grund av affektiv och empatisk kommunikation, vetenskapen ifrån neurovetenskapens effektivt och övertygande kommunikation. med en stomme av försäljning och marknadsföring. Har under senare år byggt ut med neuro / value selling och känslomässigt varumärke

Vad kan Glitterblicken hjälpa dig med?

Flera känner till Bakom glitterblicken som är ett socialt företag med fokus på att hjälpa kvinnor med rehabilitering ,

Att underlätta för dom att hitta och skräddarsy en framtidslösning. När du tar hjälp av Glitterblicken så kommer det gå del av förtjänsten gå att fortsätta det arbetet online.

  • Social post
  • Kund Stories
  • Känslomässigt fingeravtryck som stärker ditt varumärke på ett helt hytt sätt
  • E-böcker

Du låser inte fast dig vid något av detta. En bra sak med bloggar är hur de hela tiden utvecklas i takt med att vi lär oss nya saker, växer och interagerar med varandra – men det är bra att veta var och varför du började. Genom att formulera dina mål kan du också få bra förslag till några inlägg.

Vet du inte hur du ska börja? Skriv bara det första som dyker upp i huvudet. Anne Lamott, författare till en bok om skrivande som vi älskar, säger att du måste tillåta dig själv att skriva ett ”uselt första utkast”. Hon har en bra poäng – det viktigaste är att börja skriva och oroa sig för redigering senare.

När du är redo att publicera ska du ge ditt inlägg tre till fem taggar som beskriver bloggens inriktning – skrivande, fotografi, fiktion, föräldraskap, mat, bilar, filmer, sport, vad du vill. De här taggarna hjälper andra som intresserar sig för dina ämnen att hitta i läsaren. Se till att en av taggarna är ”zerotohero”, så att andra nya bloggare kan hitta dig också.

Obekväma idéer har konsten att skapa förändring när vi använder det som en kraft

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s